MŰANYAG REDŐNY

Külsőtokos műanyag redőny

A külsőtokos műanyag redőny, mind kivitel, mind alapanyag tekintetében még mindig a legelterjedtebb redőnytípus hazánkban. Legnagyobb előnyét a kedvező árfekvésének köszönheti. Típusából adódóan szinte bármilyen befelé nyíló nyílászáró elé felszerelhető. A műanyag redőnyök  tökéletesen megállják a helyüket, ha a napsugarak távoltartásáról, a fényzárásról, valamint a magánélet védelméről van szó. Valamelyest a zajokat is tompítják, illetve bizonyos mértékig az időjárás viszontagságaitól is védenek. Súlyuknál fogva mozgatásuk kézi működtetés esetén is igen könnyű.

Alumínium tok alkalmazásával a műanyag redőny is könnyen motorizálható, aminek felhúzása és leengedése akár időzíthető is.

Nagy felületű ajtók, széles ablakok esetén nem javasoljuk műanyag redőnyt választását, ugyanis a műanyag profilok meghajolhatnak és a saját tömegük miatt eldeformálódhatnak.

Stabilitásuk csak egy bizonyos szélességig viseli el a nagyobb szeleket.

Sötét színekben az erős napfény hatására a színük idővel megfakul, így kizárólag fehér vagy világos színben javasoljuk műanyag redőny beszerzését!

Vakolható tokos műanyag redőny

 

Alapanyagában mindenben megegyezik a külsőtokos műanyag redőnyével. Előnyei és hátrányai is hasonló tulajdonságokkal bírnak.

Ha viszont szeretnénk egy sokkal letisztultabb, esztétikusabb megjelenést kültéri árnyékolónk számára, akkor a vakolható tokos redőny lesz a tökéletes választás.
A redőny az áthidaló alá kerül beépítésre és tokját utólagosan elvakolják, így nem bontja meg a ház homlokzatának egységét. A vakolás után a redőnytok kívülről nem látható és a beépített redőnytok nem takarja a nyílászáró üvegfelületét.

Fontos kihangsúlyozni, hogy a vakolható tokos redőnyöket olyan épületek nyílászáróira lehet felszerelni, ahol már az építkezés során kialakították a redőny helyét.

Kérjen tőlünk ajánlatot!

Ha Ön is szeretne megbízható, minőségi ablakokat az otthonába, egyszerűen csak töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat!

Így azonnal felvehetjük Önnel a kapcsolatot, és segíthetünk kiválasztani az Ön igényeinek leginkább megfelelő ablakokat.